Un 82% dels comerciants lleidatans preveuen que la campanya de Nadal sigui igual o millor que la del 2020

Un 82% dels comerciants lleidatans preveuen que la campanya de Nadal sigui igual o millor que la del 2020. De fet, segons apunten des de PIMEC Comerç, l'optimisme va més enllà i també confien superar les vendes del 2019, darrer any abans de la pandèmia.


El president de PIMEC Comerç a Lleida, Manel Llaràs, ha explicat que en l'enquesta que fan als socis abans de la campanya de Nadal que hi ha "molt optimisme", ja que 8 de cada 10 van apuntar que esperen millorar o igualar les vendes de l'any passat. Tot i això, recordava davant als micròfons d'UA1 Lleida Ràdio que l'any passat en aquestes dates hi havia limitacions d'aforament i de l'activitat econòmica a causa de la covid-19. De fet, Llaràs va més enllà, i creu que fins i tot es poden superar les vendes de l'any 2019.


D'altra banda, pel que fa al balanç de vendes del Black Friday, Llaràs apunta que les previsions s'han complert i han notat un augment en les vendes, ja que "el consumidor té ganes de gastar i consumir i té capacitat de compra". Això, apunta Llaràs, malgrat que més d'un 60% dels petits comerciants no fan descomptes específics per aquesta celebració. Afirma que la majoria no se la senten seva i que és més pròpia de les grans cadenes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward