Dos ex directius de la Unió Esportiva Lleida s’interessen pel projecte de futbol popular que vol impulsar els Amics del Lleida

L’Associació lleidatana considera que la fi del Lleida Esportiu s’atansa i cerquen alternatives per mantenir el futbol a la capital del Segrià començant-lo des de zero


En les darreres setmanes s’està parlant i molt d’aquest possible projecte al voltant del futbol popular que podria néixer en els propers mesos a la capital del Segrià si la situació del Lleida Esportiu no millora i segueix en caiguda lliure. De fet, des de l’Associació Amics del Lleida, s’han reunit amb diversos clubs espanyols per informar-se al voltant d’aquesta alternativa que des de l’associació veurien amb bons ulls partint de la base que el club lleidatà no remunti la situació extra esportiva que està vivint. Una projecte que segons el president d’Amics del Lleida, Andreu Ratés, voldrien tirar endavant quan abans millor, sempre hi quan el Lleida Esportiu no encarrili la seva realitat: “Nosaltres volem presentar alguna cosa quan abans millor. És cert que la situació s’ha accelerat molt i tot fa pensar que molt aviat arribarà el trist final del Lleida Esportiu. Tenim mesos de marge, però hi ha molta feina a darrere de la creació d’un club, no hem d’enganyar a ningú”.


Un projecte de futbol popular que, a dia d’avui, implicaria, entre moltes d’altres accions i decisions, crear un club des de zero, incloent-hi nom i escut: “Nosaltres pensaríem un nom i escut nou perquè veig molt complicat poder utilitzar l’escut. Ho hem consultat a l’oficina de patents i marques i l’escut el veiem irrecuperable. Seria un club totalment nou on ens uniria la història del Lleida”.


De fet, Andreu Ratés va explicar al programa Un dia més d’aquesta casa, que hi ha hagut dos ex directius de l’antiga Unió Esportiva Lleida que s’han interessat també per aquest projecte que volen tirar endavant: “Ens han contactat dos ex directius de la UE Lleida que prefereixo no dir el nom, interessant-se pel projecte i consultar tot el que estem preparant”.


Ratés va evidenciar que la creació d’un club basat en aquest projecte de futbol popular no pot tirar-se endavant únicament amb l’Associació Amics del Lleida i que necessitaran del suport de la societat lleidatana en tots els àmbits.  

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward