Més de 200.000 famílies de la demarcació de Lleida han millorat els seus hàbits alimentaris i esportius gràcies al programa Nereu

Més de 200.000 famílies de la demarcació de Lleida han millorat els seus hàbits alimentaris i esportius gràcies al programa Nereu. Es tracta d'una iniciativa de lluita contra el sedentarisme que enguany celebra el seu 15è aniversari fent el salt a altres punts de l'estat.


El programa està adreçat a infants d'entre 6 i 12 anys i les seves famílies i té com a objectiu potenciar l'exercici físic i l'alimentació saludable. Per fer-ho, es fan programes adaptats a cada infant i es duen a terme tallers amb les seves famílies. La nutricionista i directora de projectes del programa, Naila Martínez, ha explicat que "una de les nostres actuacions és treballar en l'exercici físic, augmentant i vivint amb entusiasme l'activitat física i adaptant l'esport al nen o nena, i no a l'inrevés". Així, "els nens i nenes juguen i s'ho passen bé, la qual cosa assegura que puguin seguir practicant esport en el temps". També s'ha referit a la feina que es fa amb l'alimentació saludable "per conscienciar ja no tant en la quantitat, sinó en la qualitat".


Ara, la iniciativa ha posat en marxa una prova pilot per fer el salt a altres punts de l'estat. Aquest es farà en un barri desafavorit de Las Palmas de Gran Canaria, on s'han començat a impartir tallers a l'escola per tal de lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir a incentivar l'activitat física.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward