Un monòleg de la dramaturga Núria Casado centrarà la segona edició del Premi d'Il·lustració del Segrià

Un monòleg de la dramaturga Núria Casado centrarà la segona edició del Premi d'Il·lustració del Segrià. Es repartiran premis per valor de 1.200 euros.


El premi, convocat pel Consell Comarcal del Segrià, vincula la seva temàtica a un text, que en aquesta ocasió serà el monòleg final d''El Projecte Dànau', de la dramaturga lleidatana Núria Casado. Pel que fa als premis, a la categoria absoluta s'ha fixat un primer premi dotat amb 500 euros i un segon premi de 400, mentre que en la categoria jove, que va de 16 a 24 anys, s'ha establert un únic premi de 300 euros.


Les il·lustracions que es presentin hauran de ser inèdites i de qualsevol estil o tècnica sempre que siguin reproduïbles. Cada persona podrà presentar fins a dues il·lustracions per categoria i hauran de presentar-se sobre suport de cartró blanc de 30x40 cm.


El jurat està format per persones referents en el món de la il·lustració com l'artista visual i il·lustrador Carles Porta, la muralista Lily Brick o l'il·lustrador Matias Tolsà.


Les bases de la convocatòria es poden consultar al web del Consell Comarcal.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward