L’esport tornarà al desembre al Pavelló Onze de Setembre de Lleida

Després que Salut anunciés aquest dilluns que deixarà d’utilitzar al desembre l’Onze de Setembre com a centre de vacunació, els clubs que abans de la pandèmia utilitzaven el pavelló en el seu dia a dia i en els enfrontaments el cap de setmana ja veuen la llum al final del túnel i sembla que poden ficar data al més que esperat retorn.


Un dels cubs més destacats, és el Lleida Llista, que després del seu ‘desterrament’ a Bell-lloc i d’anar amb peus de plom sempre que parlàvem d’aquest retorn a la capital del Segrià, ja veu jugar a la pista del Pavelló Onze de Setembre com una realitat propera. En parlava així a Ua1 Lleida Ràdio, el seu president, Enric Duch: “La notícia és la que és i així ens ho han confirmat. És una gran notícia per l’esport lleidatà i pel nostre club, tornem a casa i veiem la llum al final del túnel”.


En to d’humor, li preguntàvem al president llistat si realment l’equip vol deixar el Pavelló de Bell-lloc i torna a l’Onze de Setembre, després dels més que bons resultats que està traient l’equip en aquest inici de temporada: “A Bell-lloc ens està anant molt bé, però a casa encara ens anirà millor amb el nostre públic i la nostra pista”.


Esportivament parlant i preguntat per l’inici de temporada a l’OK Lliga, Duch deixava clar que la situació de l’equip és més que bona: “Millor no ens podia anar aquest inici tot i les adversitats. Estem agafant un coixí que ens donarà tranquil·litat per encarar la primera volta. Estem jugant tranquils”.


Un Lleida Llista que espera que el partit davant el Reus marcat pel 5 de desembre, pugui ser la cita de retorn a l’Onze de Setembre. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward