Creixen un 15% les exportacions lleidatanes respecte de l'agost del 2020

Creixen un 15% les exportacions lleidatanes respecte de l'agost del 2020. La demarcació va tancar el vuitè mes de l'any amb unes vendes a l'estranger per valor de prop de 255 milions d'euros.


Aquestes xifres suposen que ja s'han superat els volums de venda previs a l'esclat de la pandèmia, el que augura un any rècord pel que fa a les exportacions. Aquesta mateixa tendència és aplicable al conjunt de Catalunya, on les exportacions durant el mes d'agost es van situar en els 5.534 milions d'euros, un 23% més que el mateix període de l'any passat. Pel que fa a l'acumulat de l'any, Catalunya va vendre productes a l'estranger per 52.232 milions, un 26% més en termes interanuals i un 7% més en comparació als vuits primers mesos de 2019.


Per sectors econòmics, el químic continua sent el capdavanter amb el 28% del total de les vendes a l'estranger. A continuació apareix l'alimentació, que va exportar productes per 1.083 milions d'euros, un 18% més que l'exercici anterior, mentre que la indústria dels béns d'equip tanca el podi.Al conjunt de l'Estat les exportacions durant el mes d'agost van superar els 22.000 milions, un 25% més que el mateix mes de l'any passat. Pel que fa a l'acumulat de l'any, les vendes es van situar en més de 201.000 milions, el que suposa un creixement interanual del 22%.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward