Cauen dràsticament els ingressats per covid-19 a Ponent

Cauen dràsticament els ingressats per covid-19 a Ponent. En les darreres hores s’ha donat l’alta a 10 pacients, i en queden 7 amb aquesta malaltia als hospitals lleidatans. Tot plegat quan al Pirineu segueixen sense pacients ingressats per covid i quan a Catalunya n’hi ha 5 menys, amb un total de 337. Per contra, hi ha 3 crítics més a l’UCI, amb 99 en total.


A la regió sanitària de Lleida el risc de rebrot baixa a 84, 5 punts menys, i la velocitat de propagació cau tres centèsimes, fins a 0,83. A l'Alt Pirineu i Aran el risc de rebrot també baixa 5 punts, fins a 88 punts, i la velocitat de propagació baixa a 1,06. A nivell català, l'Rt continua en 0,78, mentre que el risc de rebrot retrocedeix lleugerament un punt, fins a 41. En paral·lel, en les darreres hores s’han notificat 8 defuncions i 556 nous contagis, dels quals 35 a Ponent i 5 al Pirineu.


Pel que fa a la vacunació, un 73,1% de la població de Catalunya té la pauta completa i el 74,8% ha rebut la primera punxada. Si només es té en compte la població major de 12 anys, que és la que es pot vacunar, el 82% té la pauta completa, mentre que el 83,9% té almenys la primera dosi.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward