Els indicadors de covid-19 segueixen millorant a la demarcació de Lleida i al conjunt del país

Els indicadors de covid-19 segueixen millorant a la demarcació de Lleida i al conjunt del país. L'Rt ha baixat dues centèsimes més a Catalunya i se situa ara en 0,78, mentre que el risc de rebrot retrocedeix a 42 punts.


A la regió sanitària de Lleida el risc de rebrot baixa cinc punts, fins a 89, i la velocitat de propagació baixa tres centèsimes, fins a 0,86. A l'Alt Pirineu i Aran el risc de rebrot baixa a 93 punts, 6 menys, i la velocitat de propagació baixa a 1,12, 12 centèsimes menys.


Pel que fa als hospitalitzats per covid, n’hi ha 342 al conjunt del país, dos menys. D’aquests, 17 són a Ponent. També hi ha un crític menys a les UCI, amb 96. En paral·lel, s'ha notificat una defunció i 195 nous contagis, dels quals 24 a Ponent i 4 al Pirineu.


Si ens fixen en la vacunació, un 73,1% de la població de Catalunya té la pauta completa i el 74,8% ha rebut la primera punxada. Si només es té en compte la població major de 12 anys, que és la que es pot vacunar, el 82% té la pauta completa, mentre que el 83,9% té almenys la primera dosi.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward