L'ICG Força Lleida afronta una prova d'alt nivell amb pocs efectius i sense descans

L'ICG Força Lleida afronta una prova d'alt nivell amb pocs efectius i sense descans. Els lleidatans reben a casa a HLA Alacant aquest dimecres a l'Espai Fruita-Barris Nord a partir de les 8 del vespre.


El patit estarà condicionat encara per la falta de Juani Marcos, a la que se suma el dubte de Marc Hughes, que aquest diumenge s'esquinçava el turmell a Madrid davant l'Estudiantes.

Per tant al Força Lleida li espera un partit amb baixa rotació i molts minuts sobre els jugadors, una situació que descrivia resignat el tècnic dels lleidatans, Gerard Encuentra: "si ja anàvem una mica justets en rotació, doncs s'hi suma aquesta baixa i l'equip es queda amb pocs efectius. Ens quedem com la segona part del patit contra l'Estudiantes, amb poca rotació i jugadors molt carregats de minuts i poc temps de descans, no podem fer-hi res".


A tot plegat se li suma jugar 48 hores després del partit amb l'Estudiantes i amb un nou desplaçament diumenge. Davant la dificultat que viuran els lleidatans a la pista, Encuentra demanava el suport de l'afició a l'Espai Fruita: "els necessitem i els notem molt en moments complicats. La gent aquí al Barris Nord estrenyen molt i els necessitem aquest dimecres perquè les circumstàncies són les que són i els aficionats ens faran més forts".


La cita, aquest dimecres a les 8 del vespre a l'Espai Fruita-Barris Nord de Lleida.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward