La plantilla del Lleida Esportiu no vol que el camí a la Copa RFEF s’acabi a Eivissa

La plantilla del Lleida Esportiu no vol que el camí a la Copa RFEF s’acabi a Eivissa. Els lleidatans es veuen les cares aquest dimecres amb la Peña Deportiva a les cinc de la tarda a les Illes Balears amb l’objectiu d’atansar-se a la Copa del Rei.


180 minuts separen a l’equip de la capital del Segrià del bitllet per participar a la Copa del Rei i, la veritat sigui dita, el camí per aconseguir-lo no li resultarà gens fàcil a l’equip d’un Gabri Garcia que deixava clar que, arribats en aquest punt de la Copa RFEF, l’equip té ganes de seguir vius en la competició i aprofitar-la per seguir guanyant en confiança: "és un partit que jo crec que arribar a aquesta fase de la copa és importat per nosaltres, pel club... si passem l'eliminatòria entrem al sorteig de Copa del Rei, de guanyar estaríem molt avançats i crec que és l'objectiu de tots. Després també tenir en compte la il·lusió que ens crea aquesta competició".


Una opinió semblant a la del porter del Lleida Esportiu, Ramon Vila, que evidenciava que al principi de la Copa RFEF l’equip veia molt lluny la Copa del Rei i que ara volen lluitar per aconseguir participar-hi:

"obvimanet quan tens la primera eliminatòria ho veus molt lluny, però a mesura que les hem passat doncs veus que tens més a prop la Copa i classificar-te per la Copa del Rei i l’ambició de l'equip és altíssima en aquesta competició, ja que a escala individual ens ajuda a sumar minuts a tots, és molt important seguir en aquesta competició".


Per aconseguir formar part de la Copa del Rei, els lleidatans han de superar aquest dimecres a les cinc de la tarda al Peña Deportiva i al guanyador de l’altra eliminatòria del grup protagonitzada per l’Ebro i l’Izarra. Si supera els dos partits, el Lleida ja tindria assegurada la participació a la Copa del Rei després d’haver-se classificat per les semifinals de la Copa RFEF.


A partit de dos quarts de cinc, al Juguem a UA1, els hi explicarem aquest Peña Deportiva – Lleida Esportiu.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward