Pompeu premia els guanyadors del torneig 'The Open' al Raimat Golf Club

El director d'operacions de les botigues de moda Pompeu, Xavier Caubet, juntament amb el president del Raimat Golf Club de Lleida, Josep Ramon Gabas, han fet lliurament aquest cap de setmana dels premis als guanyadors de les categories de handicap superior i inferior del torneig de golf 'The Open', celebrat a l'esmentat Raimat golf Club.


A més dels trofeus i la inscripció en el quadre d'honor com a guanyadors el 2021, Josep Trepat Ros (inferior) i Martina Farreras Oriola (superior) han rebut dues jaquetes Patagonia Torrentshell d'alta tecnologia, amb fibres, aïllaments i components d'última generació.

 

A l'igual que Pompeu, Patagonia es caracteritza com a marca per la seva elevada sensibilitat mediambiental, amb ús de materials reciclats d'alt rendiment i com a membre actiu de '1% for the planet', grup de companyies que donen el 1% de les seves vendes anuals a una xarxa mundial d'organitzacions ecologistes.


Per la seva banda, Raimat Golf Club se situa en un entorn de vinyes, i dins del seu recorregut de golf propicia la diversitat arbòria i de fauna autòctona. En el context de les seves polítiques de sostenibilitat, l'únic camp de golf de Lleida treballa -entre altres aspectes- en la millora de l'eficiència del reg, que ha assolit una reducció de l'12,4% durant l'últim any.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward