Nova jornada per un Cadí La Seu que vol mantenir els peus a terra

Les alturgellenques reben al Palau d’Esports a l’Ensino Lugo i a Georgina Bahí aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre


Tres partits, tres victòries, per l’equip de la Seu d’Urgell, demostren l’immillorable bon inici que les del Bernat Canut estan realitzant en aquesta edició de la Lliga Femenina Endesa. Ara bé, el mateix Bernat Canut demanava mantenir els peus a terra: “El lideratge és circumstancial i no és pas el nostre objectiu. És cert que hem tret tres partits ben importants, però l’equip ha de mantenir els peus a terra perquè encara tenim molta feina a fer”.


Com dèiem, aquest dissabte a davant el Cadí La Seu i el Palau d’Esports es retrobarà amb una de les jugadores més estimades per la família del Sedis com ho és Georgina Bahí. Al voltant de tot plegat, Canut en deia això: “Serà estrany tant per ella com per nosaltres i sap que sempre és benvinguda a la Seu i el Palau li farà una ovació. Ara bé, quan comenci el partit, cadascú tindrà els seus objectius esportius, i quan acabem ja ens tornarem a abraçar”.


La vida segueix, i l’objectiu del Cadí La Seu serà superar a l’Ensino Lugo. Un rival que no els hi ho ficarà gens fàcil: “És un equip molt treballador sobretot en defensa i pressionant a tota pista, és molt incòmode. Intenten córrer i trobar tirs lliures ràpidament”.


El partit, com dèiem, al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. 


IMATGE: Agustí Peña

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward