El Rodi Balàfia Vòlei s’estrena a la Lliga

Ho farà amb les lesions com a protagonistes, objectius ambiciosos i a la pista d’un acabat de descendir com ho és el Llars Mundet aquest dissabte a les quatre de la tarda


Abans d’entrar a parlar d’aquest partit davant un dels equips cridats a ocupar una de les posicions capdavanteres de la taula classificatòria, en clau general, la presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, ens traslladava uns objectius ambiciosos, que passen per lluitar per l’ascens: “L’any passat vam quedar tercers i, per tant, veient les incorporacions que hem fet, crec que enguany hem de pensar en ocupar les dues primeres posicions. Portem set anys a la categoria”.


Com dèiem, el debut és contra un dels ossos durs de la categoria. Si ja de per si la dificultat és elevada, la situació física de la plantilla, ho explicava l’entrenador Carlos Oca, no afavoreix als lleidatans: “A la Lliga Catalana el Mundet ens va guanyar 3 a 0 tenint la baixa de l’Eddy Herrera. Per aquest partit tenim també la baixa d’Óscar Rodríguez i això ens deixa amb baixes importants a la punta. Anem una mica en quadre”.


Per tot plegat, segons Oca, l’equip que tindrà més pressió aquest cap de setmana serà el Llars Mundet i no pas el seu: “Tenim un equip de qualitat i no tenim pressió, la tenen ells per haver baixat de categoria i jugar a casa seva. Anem amb la tranquil·litat de saber que si fem molt bé les coses, tenim opcions de guanyar”.


El debut, a la pista del Llars Mundet, aquest dissabte a les quatre de la tarda.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward