L’ICG Força Lleida debuta a la LEB Or encara amb la plantilla sense tancar

Els lleidatans donen el tret de sortida a la temporada a domicili davant el Movistar Estudiantes el diumenge a dos quarts d’una del migdia, amb la necessitat encara d’incorporar jugadors


En la primer roda de premsa prèvia de la temporada 2021/2022, l’entrenador de l’ICG Força Lleida, que també debutarà a la LEB Or, Gerard Encuentra, ens transmetia de la següent forma, les sensacions amb les quals la seva plantilla afronta aquest inici de competició: “No sabria dir-ho percentualment, però cada dia veig a l’equip millor. A mesura que es van incorporant peces ens ajuda a millorar. Crec que estem lluny de la nostra millor versió tot i notar-se un creixement diari”.


Una plantilla incompleta, falta encara l’arribada d’un jugador interior i un d’exterior, i amb la baixa per temes burocràtics de Juani Marcos. Una situació, sobretot aquesta última, que a Encuentra li sap greu per aquests motius: “Em sap greu sobretot el tema del Juani perquè està entrenant però no pot jugar. Sobre els que han d’arribar, jo no hi penso perquè es perdre temps. Em sap greu pel Juani perquè sabem que s’adapta molt bé al nostre estil de joc, però no hi podrem comptar”.


Com tota primera prèvia, tocava parlar d’objectius. Els que es marca Gerard Encuentra i el seu cos tècnic, és que l’ICG Força Lleida competeixi a cada partit: “L’objectiu principal serà ser competitius cada partit al màxim, sent conscients que l’equip té molt marge de millor faltant alguna peça per incorporar-se i millorar-nos”.


El debut, en un escenari immillorable, el WIZINK CENTER de Madrid, davant el Movistar Estudiantes, aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward