El Campionat d’Europa d’Autocròs torna a l’estat espanyol 20 anys després de la mà de Mollerussa

El Campionat d’Europa d’Autocròs torna a l’estat espanyol 20 anys després de la mà de Mollerussa. La capital del Pla d’Urgell acollirà aquest cap de setmana una prova de la competició europea.


En ella hi participaran una vuitantena de pilots de màxim nivell procedents de 17 països. Entre aquests, cinc són de l’Escuderia Mollerussa, que compta amb la pilot local Ares Lahoz. Aquesta és la darrera cursa del Campionat, que arriba a la cita amb tots els podis per decidir.


El campionat començarà divendres a la tarda amb les verificacions tècniques i administratives, mentre que dissabte es faran els entrenaments oficials. Diumenge a partir de les 9 del matí tindran lloc les sèries classificatòries i a dos quarts d’una començaran les finals.


Des de l’Ajuntament de Mollerussa destaquen que aquesta és una prova de referència mundial, i per això reclamen més ajudes institucionals, ja que el de la capital del Pla d’Urgell és “l’únic circuit homologat d’autocròs que hi ha a Catalunya”. A més, el consistori ha manifestat la voluntat de seguir acollint proves d’aquest tipus en pròximes edicions.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward