Salut concentrarà la vacunació massiva a la regió sanitària de Lleida al pavelló Onze de Setembre i als CAP

Els punts de vacunació massiva de Mollerussa i Tàrrega continuaran administrant segones dosis fins al 30 de setembre i, a partir d'aleshores, els usuaris pendents de rebre la segona dosi seran citats a l'Onze de Setembre. Pel que fa als usuaris de Balaguer i Alcarràs podran seguir rebent la vacuna a la seva Àrea Bàsica de Salut.


A partir d'ara, Salut aproparà els punts de vacunació massiva als CAP i als equipaments habilitats per aquesta finalitat en els diferents municipis. D'aquesta manera s'entrarà en una segona fase de manteniment i de cerca proactiva d'aquelles franges d'edats i col·lectius pendents de vacunar a partir dels CAP i del coneixement i proximitat amb els usuaris per tal de seguir implementant altres accions de diferent intensitat.


Així, el pavelló Onze de Setembre de Lleida romandrà obert com a punt de vacunació i aquesta es farà amb cita prèvia i sense. Tanmateix, Salut està valorant la nova ubicació del punt de vacunació de Lleida ciutat des d'on es coordinaran les accions necessàries de vacunació pel territori amb equips mòbils.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward