Xavi Sarrià presentarà el seu nou espectacle, 'No s'apaguen les esteles', al Correllengua de Montoliu de Lleida

Xavi Sarrià presentarà el seu nou espectacle, 'No s'apaguen les esteles', al Correllengua de Montoliu de Lleida. Serà aquest dissabte a les 11 de la nit a la plaça de la Creu.


Montoliu celebra l'11a edició del Correllengua, una jornada reivindicativa i de promoció de la llengua organitzada per l'Associació de Joves "A cop de xapo i na fen" i amb el suport de l'Ajuntament.


Les activitats començaran divendres a les 9 del vespre amb un taller d'iniciació al tast de vins, a la Sala de Ball. Les reserves es poden fer per telèfon al 973 72 02 80. El mateix dissabte, els actes començaran a la una del migdia, amb la tradicional penjada de l'estelada al campanar de l'església i la lectura del Manifest del Correllengua 2021. A dos quarts de sis de la tarda s'inaugurarà la nova ampliació del Pinar dels Desitjos de Montoliu, amb una activitat oberta a tothom que consistirà a decorar els arbres del parc. Per últim, a les 11 de la nit, Xavi Sarrià, qui fou líder d'Obrint Pas, interpretarà el seu nou espectacle, 'No s'apaguen les esteles', que neix a partir de la cançó homònima, que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula 'La mort de Guillem'.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward