El Lleida Llista estrenarà guants i genolleres creades especialment per la final de la Copa Continental

El Lleida Llista estrenarà guants i genolleres creades especialment per la final de la Copa Continental. L'empresa lleidatana REPLIC que subministra el material d'hoquei des de fa anys al club de la capital del Segrià és qui ha creat aquest equipament personalitzat per aquesta fita històrica de l’esport lleidatà.

 

En aquests guants i genolleres hi figuren 3 estels que representen les 3 copes Europees del Club aconseguides de manera consecutiva els últims 3 anys.

 

L'equip, que no sabia res, va rebre a les instal·lacions de REPLIC el material personalitzat amb el número de cada jugador. Aquests, després de la sorpresa, van destacar la gran qualitat i vistositat d’aquest material que lluiran el dia de la final. La jornada també va servir per renovar l’acord entre ambdues parts 3 anys més. Actualment en porten més de 8.

 

Pel que fa a la cita d’aquest dissabte, el club viu amb la il·lusió posada en intentar que aquesta Supercopa d’Europa es quedi a Lleida. Un objectiu complicat ja que davant tindran el bicampió de la Champions, l’Sporting Clube de Portugal. Però eI fet de ser-hi, de jugar aquesta final, és ja històric ja que cap equip de la demarcació de Lleida de cap esport ha arribat mai a la final d’aquesta competició.

 

Per tot plegat, UA1 Lleida Ràdio, hi serà narrant en directe aquesta una nova final històrica del Lleida Llista. La cita serà aquest dissabte a les 7 de la tarda, però des d’una hora abans, és a dir, des de les 6, ja començarà tota la prèvia que conduiran Francesc Balañá i Joel Vidal.


Entre l’equip de comentaristes, tindrem precisament els dos responsables d’aquesta empresa REPLIC, que d’Hoquei en saben un grapat, de fet, com molts sabeu, en Lluís Rodero és exjugador llistat i, sobretot l’entrenador del Vila-sana, que juga a la primera categoria estatal d’Hoquei femení. El seu soci, en Rubèn Fernàndez, qui també ens acompanyarà durant la “transmi” era jugador d’Hoquei i actualment és entrenador del Bell-lloc.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward