Arriba la Cursa de la Diada més sostenible de la historia

Una cursa més que consolidada no només dins el panorama d’esdeveniments d’aquest calibre, si no sobretot el dia 11 de setembre i que ja ha tancat el topall de 400 inscripcions de cara a demà.


35 edicions donen per a molt, però l’organització de la Cursa de la Diada ha volgut fer una passa més, enguany, centrada en el medi ambient. Enric Sangrà, un dels organitzadors de la Cursa i assessor mediambiental, explicava quines són les novetats principals d’aquesta edició de la Cursa de la Diada: “Aquest any hem volgut incorporar certes millores en l’ambient ambiental. Hem incorporat la modalitat del plogging per recollir brossa mentre la gent córrer, així com d’altres iniciatives dins l’àmbit logístic, eliminant, per exemple, tot el que tingui a veure amb el plàstic”.


Unes novetats que, per cert, han permès a la Cursa de la Diada rebre el segell de Petjada Verda certificant que l’esdeveniment és sostenible amb el medi ambient.


A les nou del matí, des de la Plaça Catalunya de Térmens, es donarà el tret de sortida a la caminada i, 30 minuts després, s’iniciaran la resta de modalitats

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward