L'ajuntament de Tàrrega obre la convocatòria de 300 mil euros en ajudes directes per a negocis i comerços afectats per la Covid-19

L'ajuntament de Tàrrega obre la convocatòria de 300 mil euros en ajudes directes per a negocis i comerços afectats per la Covid-19. Empreses i autònoms amb la seu de l'activitat a Tàrrega poden demanar-la fins al proper 30 de setembre.


Els ajuts directes es divideixen en dos grups. El primer va destinat als negocis més afectats que van registrar pèrdues en la facturació d'entre el 50 per cent i el 100 per cent entre el 2019 i el 2020. En aquests casos, les ajudes poden arribar als mil 300 euros per sol·licitant.


L'altra línia és per als negocis que van patir pèrdues en la facturació d'entre el 25 per cent i el 49 per cent i les ajudes són de mil euros per beneficiari. La quantitat de l'ajut dependrà de la disponibilitat pressupostària.


Paral·lelament, l'Ajuntament de Tàrrega també destinarà 50 mil euros addicionals en campanyes generals o sectorials destinades a la promoció i dinamització dels diferents sectors afectats per la crisi.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward