El Força Lleida i el FC Barcelona presenten el seu acord de col•laboració

Un acord que ja es va fer oficial ara fa unes setmanes en el moment en què el Força Lleida va aconseguir mantenir la categoria de LEB Or “ocupant” la plaça que, esportivament, s’havia guanyat el filial blaugrana de cara a la temporada vinent.


Albert Aliaga, president dels lleidatans, evidenciava que aquest acord, va més enllà d’aquesta permuta de places: “Si bé és cert que tot va començar amb la permuta esportiva, hem anat més enllà i estem molt contents i orgullosos de poder dir que amb el Barça la relació és molt fluïda i que ens permetrà obrir camins de col·laboració mútua”.


Pel que fa al FC Barcelona, el directiu i responsable de l’àrea de bàsquet, Josep Cubells, explicava que per a ells, sobretot, l’acord els hi permet formar als seus jugadors joves: “Nosaltres tenim un projecte que passa per tenir els jugadors de la pedrera competint a Lliga EBA amb els júniors i, a l’hora, amb la coordinació amb el Força Lleida de LEB Or, amb jugadors cedits. Jo crec que fem el cercle virtuós”.


Dèiem que és un acord que va més enllà de la cessió de jugadors i de la permuta de places. Doncs bé, entre d’altres, damunt la taula, la possibilitat d’un amistós entre el Força Lleida i el FC Barcelona: “És una possibilitat de les moltes que podem trobar entre les dues entitats. Cal parlar al voltant de quan podria ser, però ja ho veurem i buscarem dates per encabir un partit amb jugadors del primer equip”.


Pel que fa al número de jugadors cedits per part del club blaugrana direcció a Lleida, Aliaga ha parlat d’un màxim de quatre. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward