Demà, nou cribratge massiu per als joves a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida

Es reforcen els cribratges automostra a la plaça Ricard vinyes de Lleida per detectar positius assimptomàtics. Aquest dijous n’hi haurà un de nou per a joves d’entre 16 i 30 anys, i es comptarà amb més espai per a fer testos.


Serà de 7 del vespre a 10 de la nit. El dispositiu de cribratges, que la setmana passada va atendre 195 persones, està novament adreçat a aquest col·lectiu. Com a novetat, s’ha reforçat el dispositiu amb la col·locació d’una segona carpa per tal d’augmentar el nombre de cribratges que es realitzen per hora, es reforçarà l’equip de cribratges i de gestors de dades i també es facilitarà a tothom un número de torn, per tal d’evitar cues innecessàries.


En comunicat de Creu Roja Lleida asseguren que voluntaris de l’ONG, així com agents cívics i guàrdia urbana de Lleida informaran la població i vetllaran perquè el dispositiu es dugui a terme seguint els protocols sanitaris. 


D’altra banda, la Regió Sanitària de Lleida ha assolit la xifra de 400 mil vacunes administrades, de les quals 200 mil s’han gestionat i emmagatzemat des del Pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward