Toc de queda per Lleida en superar els 400 casos de COVID-19 per cada 100.000 habitants

La ciutat de Lleida s’incorpora als municipis que hauran d’aplicar toc de queda. El govern demanarà al TSJC allargar les restriccions una setmana més i amplia el toc de queda a 165 municipis.


El toc de queda s'aplica des de la una de la matinada a sis del matí als municipis de més de 5 mil habitants amb una incidència igual o superior als 400 casos cada 100 mil habitants els últims set dies. 

A la ciutat de Lleida la incidència ha arribat aquesta setmana a 410 i per tant queda inclosa dins la nova llista de municipis on s’aplicarà la norma.En clau lleidatana, més enllà de la capital del Segrià, entren en aquesta llista Mollerussa i Tàrrega i surt Solsona, que la darrera setmana s’ha vist afectada pel toc de queda.


Tot plegat forma part de la pròrroga d’una setmana més de les restriccions que presentarà la Generalitat al TSJC aquest dimecres. El text inclou la restricció de l’aforament en espais de culte, la limitació de 10 persones reunides tan interiors com en exteriors així com dos quarts d’una de la matinada com hora màxima per les activitats de restauració, oci i cultura.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward