Accent lleidatà en la creació d’un club d’hoquei patins a Fraga

Un club que apareixerà en escena aquesta temporada 2021/2022 competint a l’OK Lliga Plata femenina, l’esglaó previ a l’OK Lliga.


Un equip que naix a través d’Albert Piñol, CEO d’Esneca, i que ocuparà el càrrec de president al capdavant del club. Ell mateix ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio, com i per què neix aquest projecte esportiu: “Fa una temporada la Federació Aragonesa de Patinatge i l’Espanya ens va donar l’oportunitat, degut a la reestructuració de les categories d’hoquei patins, de poder participar en aquesta OK Lliga Plata. Després de molt d’esforç vam decidir que teníem opcions clares d’optar a la plaça i així va nàixer tot plegat”.


Un equip que comptarà amb l’ex entrenador del Vila-sana, Jordi Capdevila a la banqueta i que ens explicava per què va dir sí al projecte fragatí: “És un projecte que m’arriba de la mà de l’Albert Pinyol, és una persona amiga i em va proposar aquest projecte que era molt atractiu i ambiciós i que encaixava perfectament amb el que volia i buscava”.


Un projecte, ho deia el mateix Capdevila, que es crea amb uns objectius més que ambiciosos i que passen per aconseguir l’ascens a l’OK Lliga: “La idea és ascendir i així ens ho proposem des del club. Volem aquest any vinent fer el salt a l’OK Lliga i a partir d’aquí ser el màxim de competitives possibles”.


El president Albert Piñol ha xifrat en 100.000 euros el pressupost per aconseguir l’ascens de categoria i per impulsar un planter potent. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward