Berta Segura tanca la temporada amb una setmana d’ensomni

Tot plegat en el que era el primer esdeveniment internacional en el qual participa l’atleta Berta Segura i que, en clau individual, la portava a arribar a la final dels 400 metres aconseguint la setena posició a escala europea amb una marca de 54”93.


La seva participació a l’Europeu sub20 de Tallinn, però, no acabava aquí, i és que després de la seva participació individual, tocava córrer amb l’equip de relleu dels 4x400 on, el passat dissabte, Sofía Cosculluela, Lucía Pinacchio, Carmen Avilés i la mateixa Berta Segura aconseguien batre el rècord d’Espanya sub20 en relleus femenins de 4x400 amb una marca de 3:38.92.


Aquest diumenge era el torn perquè les quatre participants lluitessin per una medalla espanyola al campionat i, la veritat sigui dita, no han defraudat, i és que no només han aconseguit la medalla de plata, si no que han tornat a batre el rècord amb una marca de 3:36.10.


Un final de temporada doncs per emmarcar d’una atleta, Berta Segura, cridada ja a donar grans alegries al món de l’atletisme lleidatà.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward