Joaquín Prado considera que el futur del CB Lleida i el Força Lleida ha de passar per la base

En una entrevista al programa Aquí a l’Oest, una de les figures més importants del bàsquet lleidatà com ho és Joaquín Prado, valorava aquesta importància del bàsquet de base i la unió del CB Lleida i el Força Lleida de la següent forma: “El pilar dels dos clubs ha de ser les bases. Des de l’àmbit esportiu li donarem una importància cabdal a les bases. Els primers equips són la imatge visible, però qui ho sustenta tot és la base”.


Un Joaquín Prado que també forma part de les categories inferiors de la Selecció Espanyola i és que, a dia d’avui i entre d’altres funcions, és el seleccionador de la sub20 espanyola que té un compromís important en breus: “Estic com a primer entrenador a la selecció sub20. Marxem a Brno del 20 al 25 de juliol a jugar contra Itàlia, Rússia o Portugal entre d’altres. És un campionat de molt nivell”.


Prado, recordem-ho, es va convertir ara fa pocs dies en el Director Esportiu del primer equip del CB Lleida per, d’aquesta forma, apuntalar l’equip a Lliga Femenina 2 amb les màximes garanties possibles.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward