Balaguer acomiada els seus difunts durant la covid-19 amb una cerimònia d'homenatge

Balaguer acomiada les persones que van morir durant el punt àlgid de la pandèmia, i a les quals no se’ls va poder retre homenatge per les restriccions. Ho ha fet amb una cerimònia al Parc del Sant Crist. A més, S’ha col·locat una escultura en el seu record.


La cerimònia al Parc del Sant Crist de Balaguer s’ha fet sota el nom de ‘Silencis amb llum’, un homenatge de vida, com dèiem,  a les persones que van morir durant la pandèmia de la Covid-19 i no van poder ser acomiadades per les restriccions sanitàries. La cerimònia ha estat conduïda per Remei Capitan com a mestra de cerimònies, de l’empresa Agraïments, pionera a Lleida en l’organització de funerals laics i religiosos personalitzats.


L’acte ha tingut lloc aquest diumenge al migdia i ha estat promogut per la Paeria de Balaguer. L’homenatge ha estat una cerimònia col·lectiva amb l’objectiu d’acompanyar els familiars de les persones difuntes. A banda s’ha col·locat una escultura en forma d’espelma el seu record, obra de l’artista Erik Schmitz. L’acte ha comptat amb música, dansa, la intervenció de les famílies, així com representants del món sanitari, juntament amb el Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.


La cerimònia s’ha organitzat tenint en compte totes les mesures marcades pel Procicat i s’ha limitat l’aforament a 250 persones.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward