El Procicat aprova els espais de ball a festes majors

El Procicat aprova els espais de ball a festes majors. També confirma que l'oci nocturn podrà obrir fins a dos quarts de quatre de la matinada a partir de dilluns.


Els locals hauran de registrar el nom dels clients i guardar-lo durant un mes. En el cas d'espais amb capacitat per a més de 500 persones, hauran de fer la venda d'entrades de forma anticipada i electrònica, mentre que els locals més petits podran fer el registre de manera manual. Salut ho veu com una mesura més en el marc de la "desescalada cap a la normalitat", tot i que recorda que la pandèmia no s'ha acabat i cal mantenir el sentit comú. 


Paral·lelament, també s'amplia de sis a deu el nombre màxim de persones de diverses bombolles de convivència que podran seure al mateix grup de taules a l'exterior de bars i restaurants. Així mateix, les reunions de més de deu persones de bombolles de convivència diferents ja no estaran prohibides, sinó que només serà una recomanació evitar-les.

Aquestes mesures s'allargaran com a mínim fins al 5 de juliol, però la mesura es podria revisar en funció de l'evolució pandèmica.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward