Més de 1.500 empreses han presentat la sol·licitud pels ajuts per a la compensació de pèrdues econòmiques de la Covid-19

Més de 1.500 empreses han presentat la sol·licitud pels ajuts per a la compensació de pèrdues econòmiques de la Covid-19. Es tracta de la 2a convocatòria que repartirà 1,2 milions d'euros entre sol·licitants de la ciutat.


En aquesta segona convocatòria, la subvenció consisteix en una aportació única i màxima de 2 mil 999 euros per persona beneficiària, per compensar els efectes de la situació COVID-19 als sectors del comerç, la restauració, els serveis i la venda no sedentària. Per accedir als ajuts les pèrdues acumulades per una disminució de la seva facturació, durant el mes de juliol de 2020 han de ser d'un 25 per cent, com a mínim, respecte al mes de juliol de l'any anterior.


El termini per accedir als ajuts es van iniciar el 23 d'abril i es va tancar ahir, a partir d'ara l'Ajuntament de Lleida iniciarà els tràmits de cada sol·licitud.


La partida d'ajuts que rep Lleida formen part d'una bossa que es reparteix als municipis de Lleida, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, la Granja d'Escarp i Torres de Segre, per les pèrdues causades pel confinament perimetral de l'estiu del 2020.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward