Bernat Canut es queda a casa

Així, Canut enllaçarà la novena temporada al Sedis i la cinquena al primer equip de club de la capital de l’Alt Urgell. Un Bernat Canut que ho deixava ben clar: es queda a casa: “La renovació és una satisfacció molt gran perquè quedar-se al Sedis és quedar-se a casa, i quedar-se a casa és estar bé. Les dues parts ens entenem i estem a gust”.


Un Bernat Canut que també començava a explicar quin Cadí La Seu vol de cara a la temporada 2021/2022: “Hem d’esperar un equip que sigui competitiu, que sigui implicat, que jugui bé i que treballi tots els dies de la setmana ja que la lliga cada any està més competida”.


Per la seva part, el president del Sedis, Pere Porta, destacava la importància que Bernat Canut segueixi al capdavant del primer equip i la responsabilitat que això suposa: “La renovació del Bernat és una satisfacció per nosaltres i és que ja són nou anys al club i cinc al primer equip. És un grau de responsabilitat que Bernat hagi acceptat continuar dins el projecte”.


Un Cadí La Seu que aquesta temporada s’ha quedat ben a prop d’assolir els objectius marcats i és que, per exemple, es van quedar a les portes de formar part de la Copa de la Reina o dels play-off a la Lliga Femenina Endesa. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward