La plantilla del Lleida Esportiu considera que està en un dels bons moments de la temporada

Els jugadors de l’equip de la capital del Segrià evidencien que, en una temporada normal, es trobarien poc després de l’equador i que, ara per ara, ja són un bloc i un equip molt més unit.


I és que dades en mà, l’equip de la Terra Ferma encadena cinc jornades consecutives, entre la primera i la segona fase, sense conèixer la derrota, a més de dos partits seguits aconseguint mantenir la porteria a zero. Per tot plegat, Matej Simic, valorava que l’equip es troba en un més que bon moment: “Estem al que seria a la jornada 22-23 de la temporada i sembla que portem competint 2-3 anys. Ara ja estem molt més units i estem treballant molt bé”.


Per la seva part, el lateral esquerra del Lleida Esportiu, Abraham Minero, considerava que el vestidor ja juga com un bloc, molt més unit i compacte que, per exemple, a la primera fase: “Des fora pot ser que es visqui tot d’una forma molt intensa i és cert que la competició t’exigeix a equivocar-te ben poc. Nosaltres treballem cada dia per ser un millor equip i ara estem treballant realment com un equip i tots sabem què ens toca fer”.


Una primera fase on segons Abel Molinero, el Lleida Esportiu va cometre errades imperdonables però que, en aquesta segona part de la temporada, creu que l’equip es capaç d’aconseguir ocupar una de les dues primeres posicions del grup: “Jo crec que l’equip ha demostrat dubtes al llarg de la temporada i ara això ja està oblidat. Ara l’equip està molt estable i el partit davant el Llevant és una mostra d’això. L’equip està capacitat per formar part d’aquestes dues primeres posicions”.


Un Lleida Esportiu que dissabte a les set de la tarda davant La Nucía té el primer desplaçament de la segona fase. A dos quarts de set ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward