Els lleidatans són els catalans que compren menys joguines eròtiques

Els lleidatans són els catalans que compren menys joguines eròtiques. Només un 25% n'ha adquirit una per regalar-la al llarg de la seva vida, mentre que la mitjana catalana supera el 45%.


Segons un estudi sobre els hàbits de consum i actituds dels catalans envers els productes relacionats amb la sexualitat, elaborat a la Universitat de Barcelona, Lleida és la demarcació catalana on menys joguines sexuals s'hi adquireixen, i només un 20% dels ponentins que ha comprat algun tipus de joguina repeteix. L'estudi també posa de manifest que l'ús dels succionadors de clítoris, la joguina estrella dels últims anys, popularitzada per la marca Satisfyer, és un 22% inferior a Lleida que a la resta de Catalunya.


Per tal de trencar aquesta tendència, un emprenedor lleidatà ha inaugurat en ple confinament la botiga 'Dàlia', un espai dedicat a la sexualitat ubicat al carrer Major de la capital del Segrià. Tot i això, el seu propietari, Marc Santamaria, explica que l'espai no vol ser un sex-shop tradicional, sinó un espai de salut i benestar sexual que vol trencar els estereotips. També explicava als micròfons d'Ua1 Lleida Ràdio que l'espai s'adreça a totes les edats i públics, però està especialment pensat per a les dones, i també fa una aposta pel producte de proximitat. A banda de joguines eròtiques i copes menstruals, a l'establiment també s'hi poden trobar llibres i tota mena de productes per a la salut femenina i sexual. També s'hi duen a terme tallers i xerrades adreçades a diferents grups d'edat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward