Empat a res al Camp d’Esports

Lleida Esportiu i Atlético Levante no han aconseguit moure el marcador al llarg d’un enfrontament on la part ofensiva ha estat inexistent i la igualtat la protagonista.


Partit d’aquells ensopits, poc atractius i sense ritme el que s’ha viscut al Camp d’Esports de la capital del Segrià aquest diumenge al migdia entre l’equip de la Terra Ferma i el filial granota.


Un enfrontament que ha donat el tret de sortida amb un Lleida Esportiu sense massa novetats en l’onze titular i amb múscul i força al centre del camp alineant a Yasser, Chavero i Fall.


Igualtat absoluta la que s’ha viscut al llarg dels 90 minuts de partit i on les oportunitats de gol han brillat per la seva absència tot i ser el Lleida Esportiu qui, semblava, volia portar més el ritme de l’enfrontament i el domini de la pilota, sense transformar-ho però, en perill a la porteria de l’Atlético Levante.


El més destacat no ha arribat fins al minut 72, moment en que Yasser El Arbaoui, mig centre dels lleidatans, ha vist la segona targeta groga i, en conseqüència, deixava al Lleida Esportiu amb 10 homes el que restava de partit.


Un fet que no ha estat aprofitat pel filial granota i és que ha seguit sense generar perill a la porteria de Pau Torres. Una expulsió que segons Molo, l’entrenador dels de la capital del Segrià, capgirava el guió que tenien planificat de cara a la recta final de l’enfrontament: “El Llevant B acostuma a sortir fort a la primera meitat i a la segona part hi arriben més desgastats. Nosaltres sabíem que en els darrers minuts haguéssim tingut oportunitats de gol i, abans de l’expulsió estàvem en un molt bon moment”.


Finalment, i per si quedava algun tipus de dubte, un partit que ha acabat com ha començat: amb empat a 0 al marcador. Un punt que, segons Molo, cal valorar positivament: “Als jugadors el hi he dit que, possiblement, aquest partit a la primera fase l’haguéssim perdut. Hem trobat a faltar els empats, per tant haurem d’agafar aquest punt com a bo perquè ho hem treballat i no han estat superiors a nosaltres.


Un Lleida Esportiu que té marcada la propera cita el dissabte a les set de la tarda a domicili davant La Nucía. 30 minuts abans, ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward