Segueixen les obres de les pistes de pàdel al Raimat Golf Club

Aquestes quatre pistes, i una piscina, volen servir d’intensiu per ampliar i rejovenir la massa social del principal club de golf de les terres de Lleida. 


Tot plegat es va ficar damunt la taula en l’Assemblea General Extraordinària celebrada el darrer dilluns del desembre de l’any passat, amb la voluntat per part de la Junta Directiva d’impulsar l’economia del club per, d’aquesta manera, salvaguardar la seva subsistència. Ens ho explicava a Ua1 Lleida Ràdio, el seu president, Josep Ramon Gabàs: “Se’ns va donar un crèdit per poder fer les obres de les quatre pistes de pàdel i una piscina per augmentar la massa social i que ens ajudés a equilibrar els comptes i pressupostos del club”.


I és per això que el president del Raïmat Golf Club vol enfilar el futur del club amb el major optimisme possible: “Nosaltres som optimistes amb el futur que vindrà després d’aquesta instal·lació. Aquestes pistes i la piscina farà que la gent vingui al club a fer d’altres esports i acabi coneixent el club i el golf”.


Un president que també ens explicava els motius que han provocat certs desperfectes en determinades zones de les instal·lacions del club: “Ha estat un problema puntual amb l’aigua que no vam poder realitzar un bon reg degut a les calors dels últims dies. No crèiem que hi ha cap tipus de problema. Sí que farem alguna actuació en concret en certes zones, però no és res greu”.


Un Raïmat Golf Club que el proper dilluns 26 d’abril celebrarà una nova Assemblea General Extraordinària. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward