El servei de tren entre Balaguer i La Pobla de Segur es farà en autobús entre el 6 i 11 de març per tasques de manteniment

El servei de tren entre Balaguer i La Pobla de Segur es farà en autobús a causa d'unes tasques de manteniment entre els dies 6 i 11 de març. Alguns dels serveis entre les estacions de Lleida i Balaguer també es veuran afectats.


Es tracta del tren que surt el 7 de març a les 7 del vespre de La Pobla de Segur; i els trens que surten el dia 8 des de Lleida a les 5.25 del matí i des de la Pobla a les 7.46 del vespre. En aquests casos, el trajecte es farà íntegrament en autobús. L'horari de sortida de l'autobús substitutori serà l'habitual dels trens, i s'aturarà a totes les estacions del recorregut, a la parada d'autobús més propera.


Des de Ferrocarrils de la Generalitat apunten que l'entrada en servei d'un tercer tren en aquesta línia, prevista per aquest any, farà possible que, en situacions com aquestes, es pugui garantir la continuïtat del servei en tren. El nou comboi farà que, mentre un tren estigui immobilitzat, els altres dos puguin oferir el servei habitual.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward