Unió de Pagesos reivindica el paper del sector agrari contra la desertització

Unió de Pagesos reivindica el paper del sector agrari contra la desertització. El seu màxim responsable, Joan Caball, ha recordat que és important que hi hagi agricultura al territori per evitar aquest efecte del canvi climàtic.


Així ho deia el coordinador nacional de la principal organització agrària del país en una entrevista al programa ARRELA d'UA1 Lleida Ràdio, on recordava que "en algunes zones, el fet que hi hagi conreus permanents, per tant, arbres, conreus de vinya, d'olivera o d'ametller, fa que aquestes zones no es desertitzin tan ràpid". Caball afegeix que això és important "no només per l'economia de la gent que hi viu, que és el més important, sinó també pel tema del medi, que últimament tant s'ho posen a la boca els responsables polítics, i pensem que aquests territoris, si els deixem abandonats, es desertitzaran més ràpid que no pas si hi ha conreus, i en aquest cas si hi ha conreus vius".


Caball ha recordat que cal actuar amb celeritat en aquesta matèria. En aquest sentit, ha recordat els danys que ha patit i pateix el Delta de l'Ebre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward