Els mitjans de comunicació no podran enregistrar cap entrevista amb el raper Pablo Hasél

Els mitjans de comunicació no podran enregistrar cap entrevista amb el raper Pablo Hasél. L'advocat de l'artista, Diego Herchhoren, diu que així li han comunicat des de l'oficina de Comunicacions del Departament de Justícia.


El cas del raper lleidatà ha fet ressò més enllà de l'àmbit estatal, motiu pel qual, segons ha comentat l'advocat, alguns mitjans internacionals s'han interessat per la seva detenció i tenien la intenció de parlar amb ell dins de la presó. Una qüestió que des de gener de l'any passat està aprovada pel Tribunal Constitucional segons les paraules de Herchhoren.


L'advocat ha criticat que des de la Generalitat no s'està facilitant que els mitjans puguin accedir de forma directa a entrevistar-se amb Hasél, i per tant s'està vulnerant aquest dret: "En un cas com el de la Generalitat, que presumeix precisament de tindre un règim penitenciari molt més lax o més garantista pels drets de les persones preses. Això no ha sigut així, això és una cosa molt greu per què impedeix als mitjans de comunicació prendre coneixement directe d'un mitjà essencial com és poder entrevistar a una persona presa”.


Segons les paraules de l'advocat, els periodistes que vulguin reunir-se amb Hasél, hauran de fer-ho en qualitat "d'amic" i no podran entrar amb cap eina de gravació.


D'altra banda, el portaveu de la plataforma Llibertat Pablo Hasél, Adam Camón, ha fet una crida a la participació en la manifestació d'aquest dissabte pels drets i llibertats que segons Camón representen el raper: "Si alguna cosa representa el Pablo és això, la lluita per tots els drets i les llibertats democràtiques i tornar a insistir en el fet que hem d'interioritzar que l'empresonament de Pablo és un atac contra ell, però també contra tots nosaltres per què a ell li estan utilitzant com a cap de turc per espantar-nos a la resta i creiem que és molt important difondre això".


La manifestació està convocada a les 7 de la tarda per tancar una setmana on la plataforma ha realitzat piquets informatius a diferents punts de la ciutat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward