Lleida acollirà el fòrum de referència sobre transformació digital en el sector agroalimentari del sud d’Europa

Lleida acollirà el fòrum de referència sobre transformació digital en el sector agroalimentari del sud d’Europa. Es tracta del #DATAGRi2021, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a cavall entre La Llotja i les instal·lacions de la UdL i l'IRTA.


Les sessions del 'Forum Day' es duran a terme a les instal·lacions del palau de congressos La Llotja, mentre que les sessions del 'Farming Day' es desenvoluparan principalment al Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari de la UdL i en camps i estacions experimentals de l'IRTA.


L'elecció de Lleida com a capitat de la innovació tecnològica ha estat motivada per la seva vocació agroalimentària. Amb celebració del congrés es vol contribuir a impulsar el paper de la ciutat com a pol de coneixement i com a territori basat en un model d'economia verda, circular i digitalitzada. També ha estat decisiva la implicació de totes les administracions territorials i locals en la candidatura.


Donada l'actual situació sanitària, la 4a edició del #DATAGRi combinarà les sessions amb presencialitat limitada i la retransmissió en línia. La darrera edició del certamen va tenir una audiència global de més de 5 milions de persones, gairebé 1.800 persones inscrites en representació de 20 països i 80 ponents. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward