Massa Perfumerías Avenida pel Cadí La Seu

Les alturgellenques van caure de forma contundent, 57 a 80, davant un equip que segueix sent líder indiscutible i sense haver perdut cap dels 24 partits que ha jugat.


El Perfumerías Avenida va demostrar que és un equip amb un nivell qualitatiu superior a la gran majoria d’equips d’aquesta edició de la Lliga Femenina Endesa.


Les noies de Salamanca van començar l’enfrontament amb una marxa més que les de la Seu d’Urgell que els hi va permetre tancar, per exemple, el primer quart, amb un avantatge de 17 punts.


Bernat Canut, l’entrenador del Cadí La Seu, destacava el fet que als primers minuts de l’enfrontament el seu equip no havia demostrat tot el que és capaç: “Hi ha hagut dos partits. Primer aquests 15 primers minuts on hem tingut poc atreviment defensiu i Salamanca ens ha anotat massa fàcil i després la dinàmica ha canviat on hem fet una bona segona part”.


Un partit que, evidentment i deixant de banda el resultat, li havia de servir a l’equip de la Seu d’Urgell per seguir creixent i, en conseqüència, tot i la derrota contundent, Canut també en treia coses positives: “Veníem a guanyar el partit tot i saber que era complicat. L’equip sempre ha de competir i avui ho ha tornat a fer”.


Amb onze victòries i quinze derrotes, el Cadí La Seu es manté en la vuitena posició.


Proper repte, aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia davant el Gernika al Palau d’Esports.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward