Les treballadores de la residència de la Pobla de Segur es concentren davant del centre per denunciar les "imposicions" de l'ajuntament

Una trentena de treballadores de la Residència Verge de Ribera de la Pobla de Segur s'han concentrat davant del centre per denunciar les condicions laborals que els exigeix l'ajuntament. No s'hi han pogut unir les cuidadores que es trobaven treballant al centre, que s'han trobat amb les sortides tancades.


El comitè d'empresa del centre assegura que entre les condicions laborals que els vol imposar l'ajuntament a partir de l'1 de març hi ha una jornada de set hores i mitja durant 7 dies seguits i treballant 3 caps de setmana al mes. Les treballadores critiquen que el consistori no els doni cap opció a negociar aquest calendari. A més, Lorena Rei, membre del comitè d'empresa, afegeix que el nou horari "no permet la conciliació de la vida laboral i familiar, i a més no compleix el conveni".


La proposta del comitè d'empresa és seguir amb el mateix calendari que tenen actualment: una jornada de dilluns a dilluns, treballant dos caps de setmana alterns al mes, i torns de 8 o 10 hores i mitja, alternant dos o tres dies de treball amb un o dos dies de descans. D'aquesta manera, apunten, es poden recuperar físicament i psicològicament.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward