Els pavellons Firals de Mollerussa acolliran la campanya de vacunació contra la COVID-19 als majors de 80 anys

Els pavellons Firals de Mollerussa acolliran la campanya de vacunació contra la COVID-19 als majors de 80 anys. Es tracta d'una acció per descongestionar el CAP.


Es preveu que la campanya de vacunació per aquest col·lectiu s'iniciï aquest dimecres a la capital del Pla d'Urgell i està previst que passin per l'equipament més de 2 mil 400 persones de la comarca.

L'espai està condicionat amb 2 sales d'espera, ja que el protocol marca que cada persona ha d'estar prèviament i posteriorment a l'administració de la vacuna en repòs durant un quart d'hora. També s'ha equipat amb tres lliteres en una zona de recuperació per si convingués el seu ús.


D'altra banda, i davant els mals indicadors epidemiològics del municipi, l'ajuntament de Mollerussa ha anunciat noves mesures restrictives. Aquestes passen pel retorn a les classes telemàtiques de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música; la restricció de l'ús de les instal·lacions esportives municipals per a l'esport federat, excepte en el cas de la piscina coberta; la Biblioteca només oferirà servei de préstec amb cita prèvia i al Museu de Vestits de Paper s'ajornaran les visites escolars.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward