Èrika Sellart queda subcampiona al Campionat d’Espanya en llançament de javelina

Amb una marca de 40 metres i 27 centímetres va aconseguir la medalla de Plata en la categoria sub-16.


Celebrat a Castelló de la Plana, el món de l’atletisme va veure com la jove esportista lleidatana del Club Atlètic Terres de Ponent, Èrika Sellart, amb només 13 anys es penjava aquesta medalla de Plata. De fet el seu entrenador, i pare, Jaume Sellart, ens ho destacava a Ua1 Lleida Ràdio: “Tant l’Èrika com la campiona són noies de primer any en la categoria. El normal hagués estat que es trobessin en els cinquè o sisè lloc, però mai ens queixarem per estar al més amunt possible”.


Un Jaume Sellart que també ens explicava com va transcórrer aquest Campionat d’Espanya: “Es va disputar a Castelló de la Plana on hi tenien accés les vuit millors marques d’Espanya i l’Èrika tenia la segona. La classificació final va donar la casualitat que va seguir les marques prèvies al Campionat”.


Un Campionat d’Espanya que podríem dir que fica el punt i final a la temporada d’hivern d’Èrika Sellart: “Ara ha acabat la temporada d’hivern i començarem a preparar els següents campionats com els d’Espanya que se celebraran a Lleida”.


El mateix Jaume Sellart també reflexionava al voltant de la importància que joves esportistes de l’edat, per exemple, de l’Èrika, 13 anys, puguin mantenir l’esport en el seu dia a dia: “Fer esport fa evitar als joves caure en vicis, o els hi dificulta entrar-hi. Aquesta prohibició de l’esport no ha anat bé a molta gent jove”.


Una Èrika Sellart que el cap de setmana anterior es va proclamar campiona de Catalunya sub-16 en llançament de javelina.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward