Les estacions de Port Ainé, Espot i Boí Taüll obtenen un certificat de qualitat que els acredita com espais segurs davant la COVID-19

Les estacions de Port Ainé, Espot i Boí Taüll obtenen un certificat de qualitat que els acredita com espais segurs davant la situació de la COVID-19. Aquestes es troben dins de les sis estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que han rebut el segell de qualitat Safe Tourism Certified.


Aquest certificat garanteix el compliment d’unes mesures i protocols específics per a estacions d’esquí i muntanya. Permeten identificar, analitzar i minimitzar els riscos i també aplicar unes pràctiques millorades per fer front a la situació de contagi, garantint la seguretat dels treballadors i les persones visitants tant pel que fa als serveis com les respectives instal·lacions.


Aquest segell de qualitat seria el segon certificat de qualitat que ha obtingut FGC, ja que el passat mes de novembre se’ls hi va atorgar el certificat AENOR, on es reconeix el pla de mesures de prevenció davant la pandèmia de la COVID-19.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward