El Vila-sana intentarà sumar la victòria en el debut a casa a la segona fase

Les del Pla d’Urgell reben al Borbolla el dissabte a les vuit del vespre després de debutar a domicili amb victòria.


Ho van fer per un gol a quatre davant l’Alcorcón, demostrant que les noies de Lluis Rodero són capaces de deixar fora de la pista la complicada situació anímica amb la qual estan convivint des que hi va haver un canvi brusc a la banqueta i no es van assolir els objectius a la primera fase. El mateix entrenador de les del Pla d’Urgell, Lluis Rodero, evidenciava que la victòria en el debut va anar força bé per la plantilla: “Començar amb victòria sempre ajuda i a tothom agrada, però l’equip segueix encara escèptic amb la fase que ens toca jugar”. 


Ara bé, el que toca és seguir creixent i millorant anímicament a base de victòries i, què millor que guanyar en el debut en aquesta segona fase de la competició a casa: “És el primer partit a casa amb jo al capdavant i l’objectiu és guanyar sense cap mena de dubte i és que seria fer un gran pas. Sempre però des del respecte i el treball”. 


Un partit davant un Borbolla que també arriba de guanyar, en aquest cas quatre a un a l’Igualada. Rodero preveu aquest partit davant l’equip gallec: “Intueixo un partit molt complicat i és que el Borbolla té jugadores molt interessants amb un bon domini dels patins. No podem creure que serà fàcil pel fet de jugar a casa o pensar que el rival és fluix”. 


La cita, a Vila-sana, aquest dissabte a les vuit del vespre. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward