El Lleida Llista protagonitzarà un partit d’alt voltatge

Un Lleida Llista que aconseguia, després de quatre jornades consecutives sense fer-ho, guanyar i, en aquest cas, de forma contundent davant el Calafell per cinc gols a zero.


Una victòria que segons el capità dels llistats, Andreu Tomàs, li va anar bé a l’equip per traduir les sensacions en el més important al món de l’esport: resultats: “És evident que necessitàvem aquesta victòria perquè portàvem diversos partits sense guanyar. Una victòria sempre va bé per refermar les sensacions bones que teníem en anteriors setmanes”.


Ara però, el partit d’aquest cap de setmana que Lleida Llista i Caldes protagonitzen és d’aquells on al llarg de la setmana dins els vestidors s’olora fam competitiva i de partit important: “És un partit a nivell mental molt fàcil de jugar perquè saps que jugues contra un gran equip i això fa que sigui un partit esperat i on hi ha moltes ganes de jugar”.


Davant un Caldes que, entre les moltes virtuts que el fan ocupar la tercera posició de l’OK Lliga, hi destaca la seva capacitat golejadora: “El Caldes és un equip molt estructurat i que saben molt bé què han de fer. No especulen i van de cara i a l’atac, i això fa que ofensivament siguin molt perillosos”.


Per darrere dels de Caldes de Montbui hi trobem a un Lleida Llista quart classificat, amb 36 punts, a cinc del propi Caldes.


El partit al Pavelló Torre Roja aquest diumenge a les quatre de la tarda.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward