Gustavo Aranzana “avisa” als rivals per la segona fase

Un entrenador, Gustavo Aranzana, que a micròfons dels mitjans del club lleidatà s’agafa a l’optimisme de cara a la recta final de la primera fase i a les possibilitats de formar part dels cinc primers del grup: “Estic animat i l’equip està bé i optimista. Hem de ser-ho perquè veig a l’equip molt bé i treballant molt bé. Veurem si ho aconseguim”.


Un optimisme que beu de l’actual plantilla lleidatana, una que, segons Aranzana, ha anat creixent i millorant al llarg de la temporada: “Jo crec que el club ha anat augmentant les possibilitats i un cop ha vist com es desenvolupava la lliga, ha fet un esforç per anar millorant. No ha estat fàcil, però no ens hem ficat nerviosos”.


I en conseqüència, avís per a navegants si l’ICG Força Lleida pot arribar a jugar contra els millors: “Si finalment estem entre els cinc primers, seria una sorpresa. Ara, si ho aconseguim, que parin compte els rivals, perquè l’equip pot donar més d’un disgust i és que serem un equip molt complicat de superar”.


Un ICG Força Lleida, recordem-ho, que no juga aquest cap de setmana degut a l’aturada per la finestra FIBA i que, ara mateix, ocupa la quarta posició amb vuit victòries i set derrotes, a l’espera que la resta d’equips disputin els seus respectius partits ajornats. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward