Les crides a la participació i l'èxit del dispositiu electoral, principals missatges dels caps de llista per Lleida

Les crides a la participació i l'èxit del dispositiu electoral han estat els missatges més repetits entre els caps de llista per Lleida durant la jornada de votacions en aquestes eleccions al Parlament.


L'únic candidat lleidatà que no ha anat a votar aquest diumenge és Jorge Soler, cap de llista de Cs, ja que ha votat per correu. Explicava que ho ha fet així per evitar aglomeracions als col·legis electorals.


L'únic candidat que no ha votat a la demarcació de Lleida és el cap de llista de Junts, Ramon Tremosa, que ho ha fet aquest migdia al col·legi públic Reina Violant de Barcelona. Després d'exercir el seu dret a vot, enviava aquest missatge a l'electorat.


Marta Vilalta, candidata d'ERC, votava a Torregrossa, al Pla d'Urgell, des d'on es felicitava pel desenvolupament de la jornada, amb la constitució del 100% de les meses i amb mesures de seguretat a tots els col·legis.


També feia una crida a la participació Òscar Ordeig, candidat del PSC, que votava al pavelló poliesportiu de la Seu d'Urgell.


El cap de llista d'En Comú Podem, Jaume Moya, ha votat aquest migdia al col·legi electoral de Sedó, al municipi de Torrefeta i Florejacs, a la Segarra. Moya animava a participar en aquestes eleccions per propiciar un "canvi" a Catalunya.


La candidata del PP, Marisa Xandri, ha votat al Col·legi Príncep de Viana de Lleida, des d'on reivindicava la importància de votar avui.


També des de Lleida, el cap de llista de la CUP, Pau Juvillà, destacava el moment excepcional d'aquests comicis, i animava a votar per "aturar el feixisme".


Marc Solsona, candidat del PDeCAT, votava als pavellons firals de Mollerussa, municipi d'on és alcalde, i es mostrava convençut que la seva formació obtindrà uns bons resultats aquesta nit.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward