El CB Pardinyes segueix en creixement en una setmana important

Després de la victòria davant el Benicarló el cap de setmana passat, els del barri de Pardinyes encaren amb una molt millor cara aquest important setmana on encara els hi queda per disputar dos partits més.

Una plantilla, la groga i negra, que segueix en aquesta línia ascendent respecte mesos anteriors.


De fet, l’entrenador, Gerard Encuentra, ens ho explicava així a Ua1 Lleida Ràdio: “Veig a l’equip ara, i ho faig amb un mes i mig endarrere, veig una millora gran. Som un equip força jove i inexpert i hi ha cops que la pressió ens juga males passades. Encara tenim aquests lapsus, però molt millor”.


Com ja hem fet amb d’altres figures importants dins el panorama esportiu de casa nostra com els entrenador del Lleida Esportiu i l’ICG Força Lleida, Molo i Gustavo Aranzana respectivament, li preguntàvem a Encuentra al voltant de la situació que està vint el món de l’esport i, concretament, el de la base. En deia això: “És un any perdut esportivament parlant pel que fa a la base, però ha de servir també per millorar i és que de ben segur que entrenadors o coordinadors, estan aprenent moltíssim de tot plegat”.


Un CB Pardinyes que aquest dimecres té una nova cita i important. Serà al Barris Nord davant el Navarra a les vuit del vespre. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward