El podcast ‘NFL a Sack’ tanca una primera temporada on no han parat de créixer

Amb la celebració de la Super Bowl 2021 la matinada d’aquest dilluns, el món del futbol americà fica el pany i forrellat a la temporada i, en conseqüència, també ho fa tot allò que parla, tracta i informa sobre aquest esport.


NFL a Sack, el primer podcast amb accent lleidatà sobre el futbol americà i que va donar el tret de sortida el passat mes de maig, també s’agafarà uns dies de descans per resumir el que ha estat un any de debut on no han parat de créixer. Ens en parlava el presentador i impulsor, Marc Perelló: “A les xarxes socials hem anat augmentant a comptagotes però sense parar i és que el resultat és molt satisfactori. No m’entrava al cap que amb 10 mesos podíem arribar a assolir els objectius que hem assolit”.


I ara, com dèiem, unes setmanes també de descans per un NFL a Sack que intentarà, de cara a la temporada vinent, obrir les portes a nous continguts i potenciar els que tants bons resultats els hi han donat enguany: “Tenim molts continguts nous que podrem tractar de cara a la temporada vinent com la Lliga Europea o per exemple potenciar la plataforma de Twitch per fer directes i anar pensant amb nous continguts en general”.


Tots els programes d’aquest podcast, NFL a Sack, els poden escoltar a través de plataformes com Spotify o Ivoox, i seguir-los a les seves xarxes socials. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward