El Lleida Esportiu intentarà trencar la dinàmica de tres derrotes seguides fora del Camp d’Esports

Cert és però que l’equip de la capital del Segrià es troba en un bon moment, anímic i esportiu, sobretot després de les dues victòries seguides al Camp d’Esports.


La realitat al fortí blau és diferent a la que està enllaçant el Lleida Esportiu a domicili i és que, sense comptar la derrota a Marbella en Copa del Rei, els lleidatans sumen tres derrotes seguides, davant el Barça B, l’Olot i l’Andorra. Així doncs, Molo, l’entrenador dels de la capital del Segrià, té clar que l’objectiu a Llagostera és trencar aquest dinàmica: “És veritat que venim de tres derrotes, però el més important és com han estat aquestes derrotes i és que algunes d’elles no les hem merescut. No hem deixat de competir en cap d’aquestes derrotes”.


No ho tindran fàcil, i és que el desplaçament a la Costa Brava i al Municipal de Llagostera és d’aquells complicats dins el calendari: “Tu estàs acostumat amb una cosa i caldrà adaptar-nos al camp i això ho haurem de fer molt ràpid. No podem desconnectar-nos en cap moment”.


Sense obviar el nivell competitiu de l’equip entrenat per Oriol Alsina: “Aquest any és un Llagostera que segueix amb el seu ADN, però li han afegit qualitat amb la pilota”.


El partit, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. 30 minuts abans, a les sis en punt, començarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward